Koncepce rozvoje vysokých škol v České republice pro období 1992-1997. - Vlček, J.
Analýza požiadaviek koncepcie vysokých škôl. Koncepcia vysokoškolského štúdia. Rozvoj vedeckej činnosti na vysokých školách. Spolupráca s inými organizáciami a uskutočňovanie medzinárodnej spolupráce. Organizácia a riadenie vysokých škôl. Spôsoby financovania vysokého školstva.