Trasy přepravy nebezpečných odpadů. - Wichsová, M.
Informácia o súčasnej a pripravovanej legislatíve pre ochranu nebezpečných odpadov a o aktuálnych praktických požiadavkách. Metodický prístup na vymedzenie prepravných trás nebezpečných odpadov.