Hrboľaté cesty k privatizácii zdravotníctva. 1. Chýbajúca legislatíva brzdí privatizáciu. - Finďo, P.
Nedostatočná novelizácia zákona č. 20/1960 Zb. o starostlivosti o zdravie ľudu (v úplnom znení zákon č. 96/1992 Zb., ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré právne predpisy v oblasti zdravotníctva), ako aj zákona o národnej poisťovni, pre činnosť neštátnych zdravotníckych zariadení a súkromné lekárske praxe. Prečo privatizovať a predstava o fungovaní zdravotníctva po privatizácii.