Výmer MF SR č. 7/55/92.
Výmer Ministerstva financií, ktorým sa s účinnosťou od 1.1.1993 stanovujú maximálne ceny výkonov v primárnej a špecializovanej ambulantnej starostlivosti a v lôžkovej starostlivosti v nemocniciach a odborných liečebných ústavoch.