Gewonnene Lebenswartung durch Prävention. <Eine> Modellanalyse am Beispiel der Cholesterinreduktion durch medikamentöse Therapie. - Adam, H.
Analýza efektívnosti preventívnych opatrení v sektore starostlivosti o zdravie, ilustrovaná na príklade kardiovaskulárnych chorôb. Do úvahy sa berú ekonomické hľadiská, stupeň redukcie cholesterolu ako rizikového faktora a očakávané dožitie.