Nukleární energie bez emocí. - Bautzová, Libuše
Zmeny v štátnej energetickej politike a otázky globálnej energetickej stratégie ČR. Scenáre spotreby elektrickej energie. Ekonomické východiská výstavby nových energetických zdrojov. Riešenie problematiky budovania atómovej elektrárne Temelín a ekologické obavy. Monopol ČEZ a skúsenosti v tejto oblasti v zahraničí.