mezögazdasági eszközök és gépek külkereskedelmi forgalma 1914-ig. - Estók, J.
Zdroje uspokojovania výrobných prostriedkov a strojov do 1. svetovej vojny v maďarskom poľnohospodárstve. Zahraničnoobchodný obrat prostriedkov a strojov a jeho základné črty v r. 1882-1913. Obchod s Rakúskom a inými krajinami. Podiel strojov a prostriedkov na exporte a importe. Zahranično-obchodný obrat podľa jednotlivých položiek (pluhy, sejačky, kosačky, žacie stroje, mláťačky, lokomobily).