Založení výrobně obchodního družstva. - Procházka, S.
Transformácia v poľnohospodárstve. Efektívna transformácia sa skladá z niekoľkých krokov. Začína reštitúciami, pokračuje odštátnenie a demonopolizácia, vlastná transformácia súčasných družstiev a nakoniec integrácia nových hospodárskych subjektov. Princípy zakladania výrobno-obchodného družstva (VOD). Základný majetok a riadenie VOD.