Zemědělská družstvá jako subjekt vlastnických a užívacích právních vztahů. - Homolková, J.
Reštitúcia poľnohospodárskeho majetku. Zákony týkajúce sa reštitúcií. Právna úprava vlastníckych vzťahov k pôde a inému poľnohospodárskemu majetku (poľnohosp. a obytné stavby, živý a mŕtvy inventár a zásoby). Spôsoby nadobúdania vlastníctva. Podiely v poľnohospodárskych družstvách podľa Obchodného zákonníka.