Auswirkungen des EG-Extensivierungsprogramms auf die Umstellung auf ökologischen Landbau in Baden-Württemberg. - Dabbert, S.
Predbežné výsledky porovnávania údajov z posledných rokov z hospodárenia konvenčných podnikov a ekologických podnikov. Potreba prináša zníženie plôch, výnosov a produkcie mlieka. Pozitívny dopad programov na príjmy väčšiny podnikov. Pokles produkcie rastlinnej výroby. Prechod k ekologickej výrobe podnikov v horších pôdnych podmienkach.