Rodinné hospodárstvo a samozásobovanie domácností poľnohospodárskych pracovníkov. - Buchta, Stanislav
Informácia o výsledkoch sociologického prieskumu, ktorý organizoval Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva v Bratislave v septembri a v októbri 1992. Prieskum bol zameraný na percepciu zmien sociálno-ekonomického postavenia poľnohospodárskeho obyvateľstva a na analýzu samozásobiteľských tendencií vyplývajúcich z ich osobného hospodárstva. Prieskum sa orientoval na obyvateľov vidieka pracujúcich v poľnohospodárstve.