Unterstützung der strategischen Planung durch wissensbasierte Programme. - Schmidt-Paulsen, T.
Význam a hranice strategického plánovania v podmienkach poľnohospodárskeho podniku. Anticipácia budúceho vývoja a zaistenie výhod pred konkurenciou. Využitie expertných systémov. Strategická trhová analýza v pestovaní okrasných rastlín.