Was ist eigentlich ein "Vollerwerbsbetrieb", was ein "Nebenerwerbsbetrieb" und wieviele gibt es davon in der BR Deutschland? - Schmitt, G.
Typy poľnohospodárskych podnikov využívané v nemeckej poľnohospodárskej štatistike. Príjmy ako kritérium rozlišovania medzi dvoma typmi podnikov. Štruktúra a veľkosť domácností a pracovná účasť v ich rámci. Odhady príjmov poľnohospodárskych domácností.