Ekonomické výsledky pěstitelů lnu podle údajů Lnářského svazu. - Mojžíš, B.
Pokus o najobjektívnejší pohľad na zaujímavé výsledky pestovania ľanu v ČR. Podrobný popis výsledkov za rok 1989, ktorý najlepšie odráža výsledky za dlhšie obdobie. Ekonomické výsledky pestovania ľanu v roku 1989 u vybraných pestovateľov. Predpoklady na prekonanie súčasnej krízy v ľanárskej prvovýrobe v ČR. Obchodná a ekonomická situácia ľanárov v západnej Európe. Porovnanie pestovateľských výsledkov vo Francúzsku a v ČR v roku 1991. Pokles ľanárskych plôch od roku 1990.