Postavenie cukrovej repy vo výrobnej a ekonomickej štruktúre poľnohospodárskych podnikov. - Török, J.
Význam pestovania cukrovej repy. Štatistické údaje o vývoji produkcie cukrovej repy podľa pestovateľskej plochy a hektárových úrod. Štruktúra nákladov na výrobu a ich vývoj od roku 1989. Prognózy a predpoklady rozvoja výroby v budúcnosti.