Ekonomika živočišné produkce ve SRN - Hanák, A.
Metodika tvorby kalkulačného vzorca pre výpočet nákladov a problém porovnania rentability konečnej výroby medzi ČSFR a SRN. Výpočet krycieho prínosu pri výkrme býkov. Výpočet zisku v podniku, zameranom na tržnú produkciu výkrmu býkov a obilnín. Vývoj cien hlavných poľnohospodárskych výrobkov v SRN v období 1983-1991. Ceny vybraných poľnohospodárskych výrobkov v Bavorsku na prelome rokov 1991-1992.