Odchov telat a jalovic v ČR. - Netopil, J.
Vyhodnotenie výrobných a ekonomických výsledkov chovu teliat a jalovíc v roku 1991 v 45 podnikoch. Štruktúra a vývoj vlastných nákladov. Množstvo štatistických údajov o nákladoch. Situácia v odvetví sa stala ekonomicky neúnosnou.