Stratégia chovu hovädzieho dobytka v trhovej ekonomike. - Murgaš, J.
Význam chovu hovädzieho dobytka pre hospodárstvo SR. Zmeny v chove HD z národohospodárskeho, regionálneho a podnikového hľadiska. Vývojové trendy v chove HD v ČSFR a ich porovnanie s vyspelými štátmi sveta. Parametre úžitkovosti v chove HD - ich vývoj a porovnanie s úrovňou vyspelých štátov. Pokr.