Vorausschau auf den Rindermarkt. Auswertung der Rinderzählung von Anfang Dezember 1992. - Böckenhoff, E.
Ponuka, dopyt a ceny na trhu hovädzieho dobytka v SRN. Pokles prírastkov hovädzieho dobytka v SRN. Pokles prírastkov hovädzieho dobytka v 1992 r. sprevádzaný poklesom spotreby hovädzieho mäsa. Znižovanie chovu teliat. Malý pokles výroby hovädzieho mäsa v ostatných členských krajinách ES. Minimálne zmeny v cenovej oblasti.