Úvahy o poklese úžitkovosti v živočíšnej výrobe. - Slávik, J.
Opis vývoja situácie v živočíšnej výrobe za posledné roky. Štatistické údaje o vývoji cien a životných nákladov, o dodávkach do trhových fondov, o úžitkovosti hovädzieho dobytka a ošípaných v spoločnom sektore v SR. Prepočet dopadu zníženia úžitkovosti za rok 1992 na očakávaný objem trhovej produkcie oproti skutočnosti 1989. Vybrané ukazovatele v chove hovädzieho dobytka.