Manažerská osobnost a styl práce. 1 - Stýblo, Jiří
Manažment ako vedenie ľudí a jeho základné predpoklady. Charakteristické rysy manažmentu v období globálnej konkurencie. Členenie manažmentu z hľadiska organizácie riadenia, funkcií riadenia a zdrojov. Vznik nadnárodných spoločností a iné charakteristické javy 90. rokov.