Vybrané otázky personálneho manažmentu. - Kachaňáková, Anna
Úlohy a obsah personálneho manažmentu. Názory na klasifikáciu funkcií personálneho manažmentu. Analýza práce a jej osobitné postavenie medzi jeho funkciami. Proces skúmania práce a výsledky jeho použitia pre spracovanie špecifikácie požiadaviek na pracovníka. Kritériá hodnotenia pracovníkov. Predpoklady pre vytvorenie premysleného komplexného systému starostlivosti o kvalifikačný rast v kombinácii s plánovaním profesijnej kariéry perspektívnych pracovníkov. Úloha podniku pri výchove a vzdelávaní svojich zamestnancov.