Warunki kierowania w przedsiebiorstwie panstwowym. - Rutka, R.
O kondícii vedúcich riadiacich kádrov pri prechode k trhovému hospodárstvu. Ich štruktúra a postoje. Podmienky riadenia smerujúce ku konformistickým postojom voči pracovníkom. Podmienky rastu úrovne starostlivosti o úlohy podniku. Povinnosti riadiaceho orgánu v oblasti motivácie k činnosti. Podmienky fungovania správy majetku.