Kapitálové účty a dlouhodobé závazky. 2. - Jelínek, Petr
Rezerva ako cudzí zdroj, členenie a účtovanie rezerv. Dlhodobé záväzky a príklady ich účtovania. Emisie dlhopisov a spôsob ich účtovania. Prenajatý hmotný a nehmotný majetok a jeho účtovanie u prenájmu i prenajímateľa. Zmenka ako špecifický prípad cenných papierov. Účtovanie individuálneho podnikateľa.