Manažerské účetnictví. - Schroll, R.
Manažérske účtovníctvo ako hlavný informačný zdroj pre vnútorné útvarové hospodárenie privatizovaných firiem (náklady, výnosy, príjmy, výdavky) i ako súčasť počítačom podporovaných informačných systémov pre riadenie. Rozdiely medzi nákladovým a manažérskym účtovníctvom. Manažérske účtovníctvo a cash flow. Tri koncepcie vývoja účtovníctva.