Výdaje a náklady rozpočtových organizací. - Eminger, J.
Výdavky ako základný ukazovateľ plnenia rozpočtu a náklady ako ukazovateľ prevádzky rozpočtovej organizácie. Účty pre sledovanie výdavkov rozpočtového hospodárenia a otváranie limitov výdavkov. Obec a okresný úrad ako finančný orgán a ako rozpočtová organizácia. Uzatváranie bankových účtov rozpočtového hospodárenia a účtov limitov výdavkov.