Účtová třída 3 - zúčtovací vztahy v účtové osnově pro politické strany, hnutí, občanská sdružení a jiné nevýdělečné organizace od roku 1993. - Tuček, V.
Podrobný popis jednotlivých častí účtovnej triedy 3. Príklad účtovania dotácií, poskytnutých zo štátneho rozpočtu, alebo z rozpočtu orgánov miestnej samosprávy. Článok doplňuje článok "Zúčtovací vztahy v účtové osnově pro podnikatele" z čísla 9/92 tak, aby sa vzťahoval aj na účtovníctvo občianskych združení.