Opatření federálního ministerstva financí, kterým se stanoví postup převodu podvojného účetnictví z roku 1992 do roku 1993.
Úplný definitívny text záväzného opatrenia ministerstva financií, ktorého správnosť je potvrdená českým Zväzom účtovníkov. Úplný podrobný popis prevodového mostíka z roku 1992 do roku 1993.