Příloha k účetním výkazům - francouzský příklad. - Zelenka, I.
Voľné spracovanie francúzskych prameňov - opis niektorých účtovných postupov používaných vo Francúzsku. Význam, funkcia a obsah príloh k účtovným výkazom. Základný princíp, ktorým sa riadi uvádzanie údajov v prílohe. Štruktúra prílohy a spôsob uvádzania údajov v prílohe.