Účtování nákladů, výnosů a hospodářského výsledku spojených s provozováním hospodářské činosti rozpočtovými a příspěvkovými organizacemi. - Šmíd, Vítězslav
Filozofia účtovania hospodárskej činnosti rozpočtových a príspevkových organizácií a dva možné spôsoby účtovania. Príklad účtovania vytvorenia zásob, účtovania daní a poplatkov, tržieb a postup zistenia hospodárskeho výsledku.