Náklady v účtovné osnově pro podnikatele (účtová třída 5). - Jindrák, Jaroslav
Podrobný popis reorganizácie štruktúry účtovnej triedy 5. Charakteristika jednotlivých účtovných skupín a veľké množstvo príkladov. Účtovanie mzdových nákladov, daní a poplatkov, odpisov, rezerv a finančných nákladov. Dane z príjmov a prevodové účty.