Analýza hospodaření zemědělského podniku. - Picková, A.
Možnosť externého posúdenia podnikateľského zámeru z hľadiska jeho uskutočniteľnosti pri ťažko prístupných finančných zdrojoch. Tento systém expertného hodnotenia používajú i zahraničné podniky a banky pri výbere partnerov. Ilustrácia vyhodnotenia na konkrétnom príklade. Vývoj peňažného toku a čistého príjmu. Miera rentability a analýza tvorby zisku.