Diskontní prodejny v ofenzívě. Nové trendy v obchodě. - Drtina, T.
Objasnenie definície diskontného predaja. Vývoj diskontných predajní v Európe. Pod značkou Aldi sa dnes realizuje v SRN viac než polovica všetkých nákupov v diskontných potravinárskych predajniach. Konkurencia z expanzie diskontných foriem predaja v Severnej Amerike. Organizácia tohto druhu predaja v USA, kde dominantnú úlohu hrajú dva rozsiahle reťazce: Kmart a Wall-Mart.