Situácia a výhľad v ponuke a spotrebe mlieka na Slovensku. - Nádašský, S.
Článok nadväzuje na článok "Komoditné situačné a výhľadové štúdie" (11/92). Výber dôležitých údajov zo správy Výskumného ústavu ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva v Bratislave. Prehľad všeobecných ekonomických podmienok. Výroba a trhová produkcia mlieka. Zásoby a spotreba mliekarenských výrobkov. Vývoj nákladov na spracovanie mlieka.