Prieskum využívania informačnej techniky. - Dudinská, Elvíra
Štatistické údaje o výsledkoch prieskumu o tom, akú výpočtovú techniku a aký software používajú absolventi ekonomickej univerzity. Išlo o anketu so 165 účastníkmi. Najčastejšie používané produkty: PC XT/AT, MS-DOS, dBASE, FOXBASE, SUPERCALC, LOTUS, T602, NORTON EDITOR, CHI-WRITER, FOXGRAPH, PASCAL.