Divoký západ je už iba legenda. Etika - nie je pre podnikateľa žiadny strašiak. Nie je ani v rozpore s úspechom. - Smreková, Dagmar
Podnikateľské správanie. Etika podnikania podnikateľských subjektov na ochranu trhu. Etika vnútornou súčasťou ekonomiky trhu. Spôsob a forma sankcií za nekorektné správanie podnikateľských partnerov.