Jak se "váží" ceny. - Kudlák, K.
Rozhovor s riaditeľom odboru štatistiky obchodu a cien Českého štatistického úradu. Spôsoby merania cenového vývoja a používané metódy výpočtu indexov spotrebiteľských cien a životných nákladov. Získavanie údajov o cenách od podnikateľov. Dlhodobé formy spolupráce so slovenskými partnermi. Záujem o výsledky cenovej štatistiky.