Pracovní a životní podmínky žen v České republice a ve Slovenské republice. - Čermáková, M.
Výsledky sociologického výskumu, ktorý uskutočnila ČSAV v r. 1991. Výskum bol zameraný na pracovné a životné podmienky žien, generačné väzby, politickú a občiansku participáciu žien, názory a postoje žien k aktuálnym otázkam. Percentuálne vyhodnotenie situácie v oblasti práce a zamestnanosti žien.