Problém ilegálních přistěhovalců. - Becker, Gary S.
Stanovisko nositeľa Nobelovej ceny za ekonómiu za rok 1992 k príčinám ilegálneho prisťahovalectva do vyspelých krajín a k opatreniam na obmedzenie prisťahovalectva.