Dopad ekonomickej reformy na sociálnu situáciu obyvateľstva ČSFR. - Bednárik, Rastislav
Organizácia kontinuálneho prieskumu, ktorý uskutočnil Výskumný ústav práce a sociálnych vecí v r. 1990-1992. Prieskum sa zameral na informácie o vnímaní vlastnej sociálnej situácie v domácnostiach a na identifikáciu ekonomických podmienok ich spotrebiteľského správania. Výsledky analýzy získaných údajov.