Od personalistiky k personálnímu managementu. - Sedlářová, D.
Ľudské zdroje v podnikateľskej stratégii a terajšia situácia v tejto oblasti v ČR. Nedoceňovanie významu personálneho riadenia a jeho rozhodujúceho vplyvu na prosperitu podniku. Charakteristika profesie personálneho manažéra. Činnosť domácich a zahraničných poradenských a konzultačných firiem pre otázky personálneho manažérstva v podnikoch.