Odborárskou optikou. - Prosnan, Jozef
Privatizačné aktivity závodnej organizácie OZ KOVO v Elektrosvite Nové Zámky. Vzťah odborov a manažmentu v ZŤS, a.s. Námestovo, v ZVL Kysucké Nové Mesto, a.s. a ZVS, a.s. Dubnica nad Váhom.