Vláda by mala dokázať, že si prácu váži. Rozumný manažment sa vie s odbormi dohodnúť. - Krumpolec, J.
Rozhovor s predsedom Slovenskej rady OZ KOVO. Vzťah tohto odborového zväzu ku KOZ SR. Rozdelenie federálneho zväzu KOVO na český a slovenský. Ohodnotenie pracovnej sily (mzdou) v súvislosti s daňou z pridanej hodnoty a jej vplyvu na ceny a rast životných nákladov. Rokovanie tripartity, odbory a podnikový manažment.