K valorizaci částek životního minima. - Průša, Ladislav
Určenie osôb sociálne odkázaných, ktorým sa poskytuje pomoc predovšetkým v rámci systému sociálnej pomoci. Stanovenie životného minima občana - aplikácia dvoch metód. Vymedzenie položiek, ktoré sa považujú za príjem občana pre tento účel. Očakávaná úroveň valorizácie. Predpoklady novej koncepcie sociálneho zabezpečenia.