Splatnost mzdy a možnosti jejího odkladu. - Šubrt, B.
Vymedzenie pojmu a právna úprava splatnosti mzdy v ČR od 1.1.1993. Možnosti zmluvnej úpravy. Odklad splatnosti mzdy - možnosti a riziká. Menej rizikové riešenia. Zaručená a minimálna mzda. Postup pri vyplácaní mzdy v prípade úpadku a bankrotu podnikov.