Sociálne dôsledky reštrukturalizácie poľnohospodárstva. - Námerová, I.
Identifikácia problémových oblastí a analýza sociálno-ekonomických faktorov pôsobiacich na vývoj jednotlivých regiónov Slovenska. Veková skladba a vzdelanostná štruktúra trvale činných osôb v poľnohospodárstve. Migrácia obyvateľstva za prácou. Nezamestnanosť na Slovensku v r. 1992.