Přílohy k postupu při oceňování.
Oceňovanie rodinných domov, rekreačných domkov a chalúp, rekreačných chát a záhradkárskych chát, garáží a vedľajších stavieb a plotov, poľnohospodárskych stavieb a pozemkov. Postup pri oceňovaní.