Škola demokracie. K transformaci bytových družstev. - Pelikánová, Irena
Transformácia existujúcich bytových družstiev na družstvá skutočných vlastníkov je zložitý proces, ktorý má tak stránku racionálnu a právnu, ako aj stránku psychologickú. Charakteristika právneho aspektu transformácie, majetkového postavenia družstva a zániku členstva, respektíve zániku družstva. Skúmanie psychologického aspektu transformácie.