Rozpočty měst a obcí. - Kameníčková, Věra
Uplatnenie nového daňového systému od 1.1.1993 prináša niekoľko zmien na nižšej úrovni štátnej správy. Upevnenie nezávislosti miestnych rozpočtov zvýšením ich podielu na príjmoch ale aj právomoci v oblasti výdavkov. Miestna autonómia a decentralizácia právomocí. Štruktúra príjmov miestnych rozpočtov.