Veřejné finance v teorii a praxi. 2. - Musgrave, R.A
2. kapitola - Verejný sektor v ekonomickom účtovníctve. Verejný sektor v kolobehu fondov a v systéme národných účtov. 3. kapitola - Fiškálne inštitúcie. Prehľad fiškálneho systému USA a jeho ústavný rámec, federálne kompetencie. Pokračovanie prekladu z anglického originálu.